Translate

WayteQ x960BT Modifikacije


WayteQ x960BT SLO MENI

Naredil sem slovenski jezikovni paket osnovnega menija za najblj popularen model - Wayteq x960BT, ki do sedaj še ni obstajal. Naj povem, da je posodobitev popolnoma neškodljiva za sistem in da s tem nikakor in na noben način ne ogrožate svoje naprave. Torej tukaj je update:

WayteQ x960BT SLO MENI (POZOR - TO JE TESTIRANO SAMO ZA MODEL x960BT!!)

inštalacija:
- odraraj in kopiraj datoteki YFUpdate.exe in YFAPP.WZP na prazno SD
- restiraj napravo in potrdi ponujeno posodobitev
- po posodobitvi odstrani SD in resetiraj napravo
- skalibriraj in uživaj!

če ima kdo po tem updejtu morda kakršne koli predsodke, lahko po enakem sistemu posodobi napravo nazaj v prvotno stanje. Tukaj  je original: 

ps: naj poudarim, da se nisem spuščal v podrobne prevode samih programov, kot je npr kalkulator in vse njegove znanstvene funkcije, enako velja za pretvornik enot, funkcije Opere itd...
Prevedeno je vse to kar je prevedeno tudi v ostale jezike!
********************************************

WayteQ x960BT - ZAMENJAVA LOGO SLIKE

Na svojem WayteQ-u lahko spremenite logo sliko, ki je privzeta, kot vemo tale:


to lahko storite enostavno in sicer potrebujete le sliko, ki mora biti v .bmp formatu v točni resoluciji 800x480 ter poimenovana Logopf05.bmp

Logopf05.bmp sliko skopiramo na SD kartico, katero vstavimo v napravo in jo resetiramo. Updater vam samodejno posodobi oz zamenja logo sliko. Po končanem procesu odstranimo SD. 

TUKAJ si lahko prenesete primerek, ki bo ob zagonu naprave izgledal takole:


********************************************

WayteQ x960BT - DODATNI OSNOVNI MENI (SHELL)

Kot se vsi lastniki WayteQ naprav zavedate, lahko v osnovnem meniju direktno zaganjate samo eno navigacijo preko ikone "NAV PATH" oz "GPS pot". Nekateri pa se na napravi ne zadovoljijo samo z eno navigacijo, oz. morda za svoje potrebe potrebujejo na napravi 2 ali celo več različnih navigacijskih programov, npr iGO Primo + Sygic ali Navigon ipd..Skratka z dodatnim menijem lahko tovrstno težavo rešimo z zelo zanimivim vmesnikom, ki nam omogoča direktno zaganjanje do 4 različnih navigacij z enim klikom. Izgleda takole:


1. Odpakiraj in vse mape skopiraj na Flash disk naprave (TFAT)
2. V osnovnem meniju vašega WayteQ-a preko "nav path" ikone določite pot do \ResidentFlash\RTNavi\mobilenavigator.exe in hkrati potrdite samodejni zagon navigacije:


3. Da pa se nam bo dejansko zagnal npr. iGO primo ko bomo kliknili na ustrezno ikono, moramo seveda še prej skonfigururati poti do vsakega navigacijskega programa, za katere so pripravljene bližnjice, torej:
Primo
iGO8
Sygic
Navigon

Vse te mape so že ustvarjene, vanje samo skopirate vsebino softwera, ki ste si ga predhodno sneli iz interneta oz ste ga dobili od mene. Na koncu je potrebno urediti še navi.ini datoteko, ki jo najdemo v \RTNavi\Ini\ mapikjer so zapisane poti/bližnjice do vsake od navedenih navigacij. Privzeto že vse kažejo na ResidentFlash kjer se dejansko nahajajo vsi navigacijski programi. Če pa imate npr katero izmed navigacij na SD kartici, potem je potrebno seveda ustrezno spremeniti pot, da bo kazala na SDMMC. Primer, da imate Primo na napravi, medtem ko imate Sygic na SD kartici:

torej uredimo vnose za obe navigaciji v navi.ini datoteki:

# Primo
BITMAPBUTTON
X = 280
Y = 68
Width = 240
Height = 120
BitmapNormal = ..\Icons\nav\primo.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\nav\primo2.bmp
Offset = 0
Command = "\ResidentFlash\Primo\Primo.exe"

# Sygic
BITMAPBUTTON
X = 280
Y = 188
Width = 240
Height = 120
BitmapNormal = ..\Icons\nav\sygic1.bmp
BitmapPushed = ..\Icons\nav\sygic2.bmp
Offset = 0
Command = "\SDMMC\Sygic\drive.exe"

TA MENI OZ VMESNIK DELUJE NA VSEH WAYTEQ WINCE MODELIH, RAZEN NA MODELU  X850 KI IMA MANJŠO RESOLUCIJO (480X272)

Ni komentarjev:

Objavite komentar